We zijn begonnen

Volgende week voor het echie...

13-4-2014

We zijn begonnen

Uitstekend duivenweer na een mistig begin. Zo kon je het wel noemen gisteren. Op de uitslagen die ik op internet bekeek zag ik allemaal korte concoursduren en vooral als men er een paar meer mee had massale aankomsten. Zag dat Willem de Bruijn er 76 klokte in 5 minuten en dat waren nog allemaal prijsduiven ook. Mooi percentage met 109 mee.

Hier waren er wat minder mee, maar werden er toch ook 20 geklokt in ruim 4 minuten. Met totaal 44 mee geen slecht begin. In de club hadden we een proefvlucht en waren de aankomsten goed voor de plaatsen 7,8,9,13,15,16,17 enzovoorts tegen 263 duiven in concours gezette duiven in onze club.

Volgende week gaan ze de mand in voor het echie. Ben benieuwd wat het gaat worden. Er zitten inmiddels best wel een aantal 1e prijswinnaars op de vlieghokken, maar je hebt geen enkele garantie dat ze dat nog een keer zullen doen natuurlijk.

De duiven hebben een aantal weken Matador Rust gehad, vanaf komende week wordt weer volgens het Vliegplan gevoerd en zullen de producten van dierenarts Mariën en Comed weer regelmatig bijgegeven worden. Kan eigenlijk niet wachten tot volgende week :-)