Super Boy kandidaat Olympiade in Nitra

Veiling op DreamPigeons met jonge duiven uit de beste kwekers

3-11-2012

Super Boy kandidaat Olympiade in Nitra

We zijn nu zo'n beetje midden in het stille seizoen beland. Desalniettemin moet er veel bij de duiven gebeuren. We zijn aan het zorgen dat de jonge doffers hun bak reeds inpikken, de duiven worden gekuurd tegen paratyfus en daarna ge├źnt.

Maar ook nogal wat papierwerk komt aan de orde. Zo is er een begin gemaakt met het op papier koppelen van de duiven. Veel topliefhebbers zeggen dat het niet uitmaakt en laten ze vrij paren. Ik denk dan maar: als het niet uitmaakt, dan kan ik het net zo goed wel zelf bepalen welke duivin op welke doffer komt. Want het is best leuk om op je eigen manier te puzzelen.

Daarnaast heb ik ook de formulieren voor de Olympiade aangevuld voor Epke en Super Boy, vooral de laatste heeft een mooie coefficient, waarmee hij, afhankelijk van andere inzendingen, wel eens in de buurt kan zitten van een mooi resultaat!

Tevens loopt heel binnenkort de verkoop op DreamPigeons af, met daarin 6 jonge duiven uit de beste kweekkoppels, d.w.z. volle broers/zussen van de beste vliegduiven op dit moment, waaronder dus een broer en zus van Super Boy, twee broers van Big Ben en een broer en zus van Epke!

Kijk voor meer info op www.dreampigeons.com!