Wow! Alweer de 4e NPO!

Twee opeenvolgende dagfondvluchten op Teletekst

24-6-2012

Wow! Alweer de 4e NPO!

Daar waar eigenlijk het zwaartepunt op de midfondvlucht had moeten liggen, viel die uitslag tegen met een 9e en 10e in de club en 4 prijzen van de 17 ingekorfde duiven. In de kring 2 prijsjes extra. De 211 was vandaag de 3e en wint in de kring nu 10 op 10!!!

Daarentegen was de vroege vogel op Nationaal Blois wederom een enorme opsteker. Little Blue knalde pal vanuit oostelijke richting ineens op de klep. Ze vergat door te lopen naar de opening waardoor ze toch zeker een seconde of 20 verspeelde alvorens ze geklokt werd. Maar desalniettemin was ze de eerste melding in de club, Wulf van Laar speelt echter de eerste omdat hij een seconde of 30 eerder klokte. Hij zag beide duiven vanuit Rhenen aankomen, eentje viel bij hem, de andere vloog door richting mij. Uiteindelijk blijken dit de 2e en 4e NPO in Afdeling 8 Zuid te zijn met voor de tweede dagfondvlucht op rij een Teletekstvermelding!

Little Blue is een duivinnetje verkregen van Aad Beerendonk en stamt af van een doffer van Jan Ouwerkerk en een duivin 100% Schaerlaeckens.