De eerste bokalen van 2021

Marathon Noord kampioenenhuldiging

26-10-2021

De eerste bokalen van 2021

Afgelopen zaterdag samen met Mees en Eline van Ginkel aan het begin van de middag richting Doetinchem gereden voor de prijsuitreiking van Marathon Noord. De eerste van 2021 waar ik me mocht melden. Je kunt het slechter treffen, een tot in de puntjes verzorgde kampioenenhuldiging met prachtige prijzen.

De ontvangen bokalen van Marathon Noord!

Links op de foto de bokaal voor de 2e plaats Middaglossingen en rechts de Hans Eijerkamp bokaal voor 1e Duifkampioen Middaglossingen. Naast dit mocht ik ook nog diverse natura-prijzen in ontvangst nemen, zoals o.a. een gigantische doos met bloembollen en een e-reader.

De tijd vloog voorbij, met name door de leuke gesprekken tussen alle uitreikingen en huldigingen door met diverse topspelers op de marathon. Voel me ook zeer vereerd dit al mee te mogen maken in het eerste seizoen waarin ik aan alle marathon-vluchten kon deelnemen.

Een goed gesprek op de beurs met een topliefhebber en de diverse gesprekken deze middag hebben ook invloed gehad om mijn eerdere voornemen De Lianne in 2022 op het vlieghok te laten, te herzien. Hierin was al een kleine kentering gekomen door een gesprek met Piet de Vogel enkele weken geleden, maar na dit weekend ben ik er voor mezelf wel zo ongeveer helemaal uit. Maar daarover meer in de toekomst.